Magazin
19 Nis 2015 10:58 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:29

BBC'nin olay sunucusu İstanbul'da çapkınlık turunda!

2010’da ‘Savaş ülkesi’ dediği Türkiye’ye çelik yelek giyerek giren Jeremy Clarkson, önceki gece İstanbul’da çapkınlık turunda yakalandı.

Dünyaca ünlü İngiliz sunucu Jeremy Clarkson, uğruna 21 yıllık eşinden boşandığı sevgilisi Philippa Sage ile İstanbul’da objektife yakalandı. Clarkson, muhabirlerin görüntü aldığını fark edince sinirlendi.

“Top Gear” adlı otomobil programının sunucularından Jeremy Clarkson, uğruna 21 yıllık eşi Frances Cain’den boşandığı sevgilisi Philippa Sage ile İstanbul’a geldi. Çift, önceki akşam Asmalımescit’teki Soho’daydı.

Çift, gecenin sonunda mekan önünde otomobil beklerken görüntülendi. 51 yaşındaki sunucu, habercileri fark edince sinirlendi.

Kavga edince işinden oldu

Clarkson ile Sage’in ilişkisi, 2011 yılında magazin gündemine bomba gibi düşmüş, ikilinin yasak aşkı ortaya çıkınca Clarkson ile 3 çocuğunun annesi Cain’in yolları ayrılmıştı.

Sunucunun karıştığı son sansasyonel olay bu olmadı. Clarkson, bu yıl da kanalın yapımcılarından Oisin Tymon ile kavga etti ve BBC kavga sonrası ünlü sunucunun işine son verdi. BBC Genel Müdürü Tony Hall, sürpriz gelişmeyle ilgili şu açıklamayı yapmıştı: “BBC’nin sözleşmesini yenilemeyeceğini büyük bir üzüntüyle Jeremy Clarkson’a bildirdim. Bu kararı almak kolay olmadı. Hem Jeremy hem de Oisin Tymon ile kişisel olarak görüşmelerimin ardından aldığım bir karardı. Programın ne kadar popüler olduğunu ve bu kararın görüş ayrılığı yaratacağını biliyorum.”

Clarkson’ın Sage’in ilişkisi 2011’de ortaya çıkmış, bu gelişme sonrası üç çocuğunun annesi Frances Cain’den boşanmıştı.



DAHA ÖNCE DE OLAYLI GELMİŞTİ
Televizyoncu, 2010 yılında Ortadoğu turuna çıkmış ve Kuzey Irak’tan sonra Türkiye’ye geçerken çelik yelek giymişti. Türkiye sınırında otomobilleri sıkı bir şekilde aranan Clarkson’ın ekibine; “Sizi aptallar, savaş olmayan bir ülkeden çıktınız, savaş olan bir ülke Türkiye’ye geldiniz. Kürtler Türkler’e karşı bağımsızlık savaşı veriyor. Sadece bu yıl 9 saldırı düzenlendi. Terör tehlikesi yüksek” sözleriyle tepki çekmişti.