Gündem
07 Tem 2015 11:36 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:43

Baykal'ın o sözleri Deniz Zeyrek'i kızdırdı! "Üç kez bana sizi..."

Deniz Zeyrek, CHP Milletvekili Deniz Baykal'a tepki gösterdi. İşte CNN Türk canlı yayınında ikili arasında yaşanan o gergin diyalog...

CHP'li Deniz Baykal'ın imalı sözleri gazeteci Deniz Zeyrek'i kızdırdı. Baykal'ın MHP iddialarıyla ilgili olarak Yusuf Halaçoğlu'nun twitter adresini kontrol ettiğini ve bu görüşmeye ilişkin herhangi bir not paylaşmadığını söyleyen Zeyrek, Baykal'ın yine "hükmü verdi" sözlerine ise tepki gösterdi.

Hürriyet gazetesi Ankara temsilcisi Deniz Zeyrek, CNN Türk'te katıldığı canlı yayında Deniz Baykal'ın kendisiyle ilgili sözlerine tepki gösterdi.

Baykal'ın Meclis başkanlığı seçimleri öncesi CHP'li Levent Gök'ün MHP Grup Başkanvekili Yusuf Halaçoğlu ile görüştüğünü söylemesi üzerine, Halaçoğlu'nun twitter adresine baktığını ifade eden Zeyrek, görüşmeye ilişkin Halaçoğlu'nun herhangi bir açıklama yapmadığını söyledi. Baykal ise "Halaçoğlu'nun attığı tweetlerde Baykal'a mesaj göndermiş gibi bir hava bulunmadığını" söyleyen Zeyrek'e, "Deniz yine hükmü verdi" sözleriyle cevap verdi.

BU SÖZLER KIZDIRDI

Bu sözlere tepki gösteren Deniz Zeyrek, Baykal'ın program boyunca kendisine üç kez aynı şeyi yaptığını söyledi.

İşte Zeyrek'in o sözleri:

"Sayın Baykal bu yanlış bir yöntem. Üçüncü kez hüküm verdi dediniz. Bakın ben burada bir gazeteci olarak soru soruyorum, siz de yanıtlıyorsunuz. Üç kez bana sizi yargıladığımı ve hüküm verdiğimi ima ettiniz. Ben bunu yapmadım. Tam tersine çok gerilmesin diye sormam gereken bazı soruları da sormadım. Mesala sırf hesaplaşmak için aday olmaya karar verdiğinizi söylediniz ardından da dakikalarca Meclis başkanlığının ne kadar önemli olduğunu söyleyerek ondan sonra aday olduğunuzu söylediniz. Bu tip çelişkiler var. Ben bunları bile söylemiyorum..."

İşte canlı yayındaki o anlar:



"BARIŞTILAR"

Ahmet Hakan, program sonrası paylaştığı bir fotoğraf ile Deniz Zeyrek ve Deniz Baykal'ın gerginliği sürdürmediğini açıkladı.