Medya
30 Haz 2015 13:09 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:42

Akif Beki'den kavganın fitilini ateşleyecek "Erdoğan" yazısı! Siz bilmezsiniz o iblisleri!

Hürriyet yazarı Akif Beki, bugünkü köşe yazısında 7 Haziran seçimlerinin ardından Erdoğan'ın yalnızlaştırıldığını belirterek etrafındakileri topa tuttu.

Akif Beki, Erdoğan'ı ve AK Parti'yi 2002 ruhuna dönmesini isteyenlere karşı tepki gösteren çevreleri Erdoğan'ı yalnızlaştırmakla suçladı.

"İtibarsızlaştırma" ve "yalnızlaştırma" operasyonuna maruz kaldığı söylenen Erdoğan'ı kaleme alan Beki, bu kez eleştiri oklarını AK Parti içindeki bazı kesimlere çevirdi.

Bir dönem Basın Danışmanı olarak Erdoğan ile çalışan Akif Beki,  Erdoğan'ın " ben değil biz dedikçe" büyüdüğünü; şaklabanlığa ve ucuzluğa pirim vermediğini söyledi. Beki, Erdoğan'ın aşırıya kacan övgülere karşı yüzünü ekşittiğini savundu.

CENGAVERLER O GÜN ETRAFINDA DEĞİLDİ

Pınarhisar Cezaevi'ne düştüğü günleri hatırlatan Beki, isim vermediği Erdoğan'ın çevresindeki kişiler için "Bugün onun için ortalığa düşen, 'Var mı ikimize yan bakan' diye etrafa salya sümük çemkiren cengâverler o gün etrafında değildi" diye yazdı.

ERDOĞAN'I ANLATTI

Erdoğan'ın "ben değil biz" dedikçe büyüdüğünü şaklabanlığa ve ucuzluğa pirim vermediğini söyleyen yazar, Erdoğan'ın aşırıya kacan övgülere karşı yüzünü ekşittiğini savundu.

Erdoğan'ın rakiplerini karalayarak kendisini ve partisini büyütmediğini düşünen Beki, yazısında "2002 ruhuna dönülmeli" çağrısına tepki gösterenleri hedef aldı.

KİM Kİ 'SENDE HATA OLMAZ' DİYORSA

"Erdoğan'ı yalnızlaştırma planı diye bir plan varsa bilin ki o da bu ajanlar tarafından yürütülüyor." diyen yazar, yazısını böyle tamamladı:
"Her kim ki 'Eleştirilere kulak asma, bunlar seni yalnızlaştırmak istiyor' diye yaygarayı basıyorsa üst aklın ajan provokatörü işte odur.
Her kim ki 'Sende hata, kusur olmaz; her şeyin en iyisini sen bilirsin, sen hiç yanlış yapmazsın' diyorsa üst aklın musallat ettiği şeytan işte odur. Sağdan yaklaşarak nefsini ifsat ediyordur.
Her kim ki 'Senin yanında ben varım, benim varlığım sana yeter, başkasına ihtiyacın yok' diye fiştekliyorsa Erdoğan'ı yalnızlaştıran uyanık iblisin ta kendisidir o.
Hem de mart kedisi gibi cıyaklıya cıyaklıya, 'Yalnızlaştırmayız' diye diye adamı yalnızlaştırırlar, siz bilmezsiniz o iblisleri."

AKİF BEKİ KİMDEN SÖZ ETTİ?

Akif Beki'nin bu çıkışı ilk olarak akıllara "Erdoğan'ı gördükçe aşık oldum, böyle bir ilahi aşk iki erkek arasında olabiliyor" diyen Star gazetesinin sahibi iş adamı Ethem Sancak'ı; Erdoğan'ı ağırladığı televizyon programında "Çok insancılsınız, çok sıcak kanlısınız, çok tatlısınız, bal gibisiniz.” diyen Mehmet Barlas'ı ve "iki silahım bolca mermim var... Ben ölmeden, beni vurmadan, ben asılmadan bu ülkenini seçilmiş cumhurbaşkanına kimse elini süremez" sözüyle dikkatleri çeken Erdoğan'ın Ekonomi Baş Danışmanı yazar Yiğit Bulut'u getirdi.