Televizyon
28 Kas 2014 05:58 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:57

Adnan Hoca'nın kedicikleri Demba Ba'ya hayran kaldı!

Adnan Hoca adıyla bilinen Adnan Oktar, attığı gollerden sonra secdeye kapanan ve tekbir getiren Beşiktaşlı Demba Ba'ya övgüler yağdırdı.

Adnan Oktar sahibi olduğu A6 kanalında kedicikleri ile birlikte bu kez Demba Ba'yı gündeme taşıdılar. Adnan Oktar yıllardır kediciklerim dediği bayanlarla yaptığı programlarla çok konuşulup, eleştiriliyor. Bu kez de Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Demba Ba'yı gündemlerine alan Adnan Oktar ve kedicikleri yıldız futbolcuyu öve öve bitiremediler.

Kediciklerle birlik erkek müritlerine Senagalli Müslüman oyuncu Demba Ba'yı anlatan Adnan Hoca, her gol sonrası yaptığı secdeyle gençlere örnek olduğunu söyledi. Adnan Hoca adıyla bilinen Adnan Oktar, Beşiktaş'ın müslüman futbolcusu Demba Ba hakkında yorum yaptı.

'Kedicikler' diye bilinen kadın müritlerine ve erkek müritlerine Senegalli oyuncuyu öven Oktar, "Demba Ba'ya helal olsun, tam bir müslüman evladıymış. O attığı goller kaderde... Allah o gücü kudreti veriyor. İstese yapamaz. O da onun farkında, onun için attığı gollerden sonra tekbir getiriyor. Tekbir getiren gençleri tebrik ediyorum. Maşallah" diye konuştu.

Kedicikler ise Demba Ba'ya hayran kaldılar. Demba Ba'nın maçta secdeye kapanması ve tekbir getirmesi Adnan Oktar ve kediciklerinin övgüsüne mazhar oldu. Adnan Oktar sözlerini Beşiktaşlı yıldız futbolcunun tam bir müslüman evladı olduğunu ekleyerek sonlandırdı.